Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web del Centre d’Estudis Demogràfics (CED), un centre de recerca i formació en demografia. La demografia és la ciència que estudia l’estructura, la dinàmica i les característiques de les poblacions humanes. Això inclou temes tan rellevants com la fecunditat, les famílies, l’educació, el treball, la salut, l’esperança de vida o les migracions.

Us convido a visitar aquesta pàgina perquè conegueu de primera mà qui som, com treballem i quina feina fem des del CED. Trobareu informació de la nostra recerca, organitzada en tres gran grups d’investigació, i dels serveis que oferim en l’àmbit de la demografia aplicada, especialment en el camp de les projeccions de població.

Per als futurs demògrafs, hem penjat informació dels programes de Màster i Doctorat en Demografia que organitzem conjuntament amb el Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per tal de poder seguir l’actualitat científica del CED, us podeu subscriure als nostres dos butlletins de difusió: Perspectives Demogràfiques (butlletí d’actualitat demogràfica) i el Butlletí d’activitats i notícies.

Espero que gaudiu de la nostra pàgina. Ja sabeu on som, qui som i què fem.

 

Albert Esteve
Director del Centre d’Estudis Demogràfics

 

Welcome tools

Us convido a visitar aquesta pàgina perquè conegueu de primera mà qui som, com treballem i quina feina fem des del CED