Contacte i localització

Carrer de Ca n’Altayó, Edifici E2
Universitat Autònoma de Barcelona
08193 Bellaterra / Barcelona
ESPANYA

Telèfon: 34 93 5813060
Mail: demog@ced.uab.cat

Com arribar al CED?

L’Aeroport Barcelona-El Prat està situat aproximadament a uns 30 quilòmetres del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a on està la seu del CED. Des de l’aeroport hi ha diferents maneres d’arribar-hi:

En metro

La línia de metro L9 Sud connecta, en uns 30 minuts (i amb una freqüència de pas entre trens de 7′ els dies laborables), les Terminals 1 i 2 de l’Aeroport Barcelona-El Prat amb la ciutat. A l’estació Collblanc podran accedir a la línia L5 del metro (línia color blau) per anar fins a la de Diagonal, a on s’enllaça a través d’un curt passadís amb  l’estació de Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Allí hauran d’agafar les línies S2 (línia Barcelona-Sabadell) o S6 (línia Barcelona-Universitat Autònoma) dels FGC i baixar a l’estació Universitat Autònoma. La zona tarifària és la 2. Tots els transbordaments són subterranis i no cal sortir a l’exterior.

En Aerobús fins a Barcelona-Plaça de Catalunya

AEROBÚS és un servei d’autobusos directes que connecta en 35 minuts l’aeroport (Terminals 1 i 2) amb el centre de la ciutat (Plaça de Catalunya). Funciona els 365 dies de l’any amb sortides cada 5 minuts (des de les 05:00h. fins a la 01:05h).

Telèfon: +34 902 100 104 / http://www.aerobusbcn.com

Per arribar en transport públic des de Plaça de Catalunya al Campus de la UAB, s’ha d’accedir a les línies S2 (línia Barcelona-Sabadell) o S6 (línia Barcelona-Universitat Autònoma) dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-FGC, situats al subsòl d’aquella plaça, i baixar a l’estació Universitat Autònoma. La zona tarifària és la 2.

https://www.fgc.cat/cat/cercador.asp

En tren: Rodalies Catalunya-RENFE

A l’aeroport cal agafar el tren de rodalies R2 de RENFE fins a l’estació Barcelona-Sants. El tren surt de l’aeroport cada 30 minuts i la durada del trajecte és d’uns 19′. A l’estació Barcelona-Sants cal fer transbordament al metro L5 (la línia de color blau) i baixar a l’estació de Diagonal. Allí hauran de fer un segon transbordament dirigint-se pel passadís subterrani a l’estació de Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per tal d’agafar un tren de les línies S2 (línia Barcelona-Sabadell) o S6 (línia Barcelona-Universitat Autònoma) i baixar a l’estació Universitat Autònoma. La zona tarifària és la 2. Tots els transbordaments són subterranis i no cal sortir a l’exterior.

http://www.renfe.com/CA/viajeros/cercanias/barcelona/

En Taxi

La icona dels taxis de Barcelona és el seu color negre i groc. Es poden anar a buscar a les parades oficials situades a la sortida exterior de cada terminal. Els viatges amb origen o destinació de l’aeroport a Plaça de Catalunya poden costar uns 30€ i fins a la Universitat Autònoma de Barcelona uns 70€.

http://meet.barcelona.cat/ca/visita-barcelona/moures-per-la-ciutat/taxis

Accés en Tren

Amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Les línies dels FGC que tenen parada a l’estació Universitat Autònoma són la S2 (línia Barcelona-Sabadell) i la S6 (línia Barcelona-Universitat Autònoma). La freqüència de pas dels trens és de 6 minuts (mínima) a 15 minuts (màxima). La zona tarifària és la 2.

http://www.fgc.net/cat/index.asp

Trajecte de l’estació Universitat Autònoma al CED:

Des de l’ andana de l’ estació, caminin en el mateix sentit de la marxa del tren, passin per les taquilles de control introduint el seu bitllet i segueixin pel pont elevat i tot seguit pel camí de terra fins arribar a un dels laterals de l’edifici del CED. No trigaran més de 5 minuts en fer el recorregut

FGC-CED

Amb Rodalies Catalunya-RENFE

Per arribar al Campus de la UAB amb Rodalies-RENFE, l’estació d’origen a Barcelona és la de Fabra i Puig, a on caldrà agafar un tren de la línia Sant Andreu Arenal-UAB (R7) i baixar a l’estació Cerdanyola-Universitat. La zona tarifària és la 2.

http://rodalies.gencat.cat/ca

La connexió entre l’estació Cerdanyola-Universitat i el campus s’efectua mitjançant un servei d’autobusos gratuït. La línia d’autobusos que arriba al CED és el L1 amb parada a Lletres-Psicologia.

http://www.uab.cat/web/amb-autobus/l-autobus-intern-de-la-uab-1270709228866.html

Accés en Autobús

Bus e3

La Línia e3 és una línia d’autobusos interurbana que fa diàriament el trajecte: Barcelona-La Sagrera, Cerdanyola del Vallès i Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

http://www.sarbus.com/PDFs/E3_Sarbus.pdf

Bus nocturn N62

El servei de bus nocturn N62 connecta Barcelona-Plaça de Catalunya amb el campus de la UAB totes les nits amb una freqüència de 60 minuts de la 1 a les 5 h de la matinada. El trajecte dura 35 minuts aproximadament.

http://www.autocaresfont.es/linia.php?idR=1#

Autopista AP-7 en direcció Girona-França, la sortida és la d’Universitat Autònoma.

Autopista C-58 en direcció Sabadell-Terrassa, la sortida és la 8 (connecta amb l’AP-7, direcció Lleida-Tarragona). A la AP-7 cal situar-se a la calçada lateral i, a uns 1000 m després de la incorporació, agafar la sortida Universitat Autònoma.

Coordenades per a GPS :

Centre d’Estudis Demogràfics

Latitud: 41.503444/ Longitud: 2.105739

Estacionament més proper (Lletres-Psicologia)

Latitud: 41.503962/ Longitud: 2.108585

El distintiu dels taxis de Barcelona és el combinat del seu color en groc i negre. Es poden anar a buscar a les parades de taxi oficials o aixecant la mà quan circulen amb el llum verd que duen al sostre encès .

Els preus dels trajectes varíen en funció de les tres franges horàries establertes oficialment (matí, tarda i nit). Els viatges amb origen o destinació a l’aeroport i a la Universitat Autònoma de Barcelona tenen, endemés, un suplement especial (de l’aeroport a Plaça de Catalunya pot costar uns 30€ i a la Universitat Autònoma de Barcelona uns 70€)

http://meet.barcelona.cat/ca/visita-barcelona/moures-per-la-ciutat/taxis