Participació en trobades científiques

VIII Congrés Català Internacional de Sociologia / VI Congrés de Joves en Sociologia: Construint Equitat i Futurs Sostenibles

Organitza: Associació Catalana de Sociologia; Institut d’Estudis Catalans; Universitat de Barcelona

Lloc: Facultat d’Economia i Empresa, Universitat de Barcelona, Barcelona

Tot el dia

+ info

Pilar Zueras Castillo; Sergio Porcel. Grup de Treball de Població i Territori. Tipus de participació: Coordinador.

Pilar Zueras Castillo; Antonio López Gay; Iñaki Permanyer Ugartemendia; Marc Ajenjo Cosp; Albert Esteve Palós. ¿Cómo interactúan el envejecimiento y el cambio urbano con el riesgo de aislamiento social de las personas mayores en Barcelona?. Tipus de participació: Comunicació.

Anna Montfort Chipell; Rocío Treviño Maruri. Llums i ombres de la vinculació laboral femenina a Espanya, 1977-2022.. Tipus de participació: Comunicació.

Osama Damoun El Yemlahi; Andreu Domingo Valls; Jordi Bayona Carrasco. Anàlisi del rol de les migracions en la reproducció socioeconòmica de les províncies espanyoles. Tipus de participació: Comunicació.

Álvaro Mazorra; Antonio López Gay. Gentrificación transnacional y poblaciones flotantes en el sur de Europa. El caso de El Raval en Barcelona. Tipus de participació: Comunicació.

Osama Damoun El Yemlahi; Jordi Bayona Carrasco; Andreu Domingo Valls. Migracions i renovació poblacional a la Catalunya del segle XXI. Tipus de participació: Comunicació.

Carolina Orozco; Jordi Bayona Carrasco; Fernando Gil Alonso. Evolució recent de les llars de població immigrada segons la seva composició a través de l’enquesta sociodemogràfica de Barcelona, 2017 i 2020. Tipus de participació: Comunicació.

Mireia Almirall Llambrich; Joan García Román; Pau Miret Gamundi. Els patrons de gènere a les tasques domèstiques entre la població adulta a Europa. Tipus de participació: Comunicació.