Participació en trobades científiques

VII Congrés Català de Sociologia. La post-veritat i la manca de reflexió. Una nova realitat del segle XXI?

Organitza: Associació Catalana de Sociologia; Universitat Rovira i Virgili

Lloc: Universitat Rovira i Virgili, Tarragona

Tot el dia

+ info

Andreu Domingo Valls. Postveritat i demografia a la “Crisi de refugiats”. El plec thanatopolític de la Unió Europea. Tipus de participació: Comunicació.

Andreu Domingo Valls; Juan Galeano. Demografia i regeneració urbana al pla de barris de Barcelona: reptes i oportunitats. Tipus de participació: Comunicació.

Pilar Zueras Castillo; Pau Miret Gamundi; Elisenda Rentería Pérez. Igualtat de gènere i fecunditat a Espanya. Tipus de participació: Comunicació.

Kenneth Pitarch Calero; Andreu Domingo Valls. Catalunya i País Valencià. Valencians i catalans. Estereotips, experiències i percepcions de la migració valenciana a Catalunya a través dels seus protagonistes. Tipus de participació: Comunicació.

Pau Miret Gamundi; Elena Vidal Coso. La causa principal de la infecunditat de les parelles a Espanya, 1999-2016. Tipus de participació: Comunicació.

Pau Miret Gamundi; Elisenda Rentería Pérez; Guadalupe Souto. Gènere i generació en les pautes d'educació juvenil post-obligatòria. Tipus de participació: Comunicació.

Jordi Bayona Carrasco; Joaquín Recaño Valverde. Tendències recents de la mobilitat intraurbana a les ciutats de Barcelona i Madrid. Tipus de participació: Comunicació.

Miguel Rubiales; Jordi Bayona Carrasco; Ernest Ruiz; Isabel Pujadas Rúbies. Estigmatització territorial i vulnerabilitat, una aproximació quantitativa. Tipus de participació: Comunicació.

Marc Ajenjo Cosp; Montserrat Solsona Pairó. La residència dels nens i nenes després d’un divorci. Anàlisi de les sentències judicials de la ciutat de Barcelona el 2014. Tipus de participació: Comunicació.

Núria García Saladrigas; Marc Ajenjo Cosp. L’ús del temps de les mares monoparentals. Tipus de participació: Comunicació.