Inici de l'European Doctoral School of Demography-EDSD. Curs 2020-2021

Inici de l'European Doctoral School of Demography-EDSD. Curs 2020-2021

El CED torna a acollir la que serà la 16ª edició de l’European Doctoral School of Demography-EDSD, un programa de Doctorat que aporta als estudiants una sòlida base de coneixements en demografia i estadística i en mètodes i tècniques demogràfiques de projecció i modelatge.

Aquest setembre s’han iniciat, de forma virtual, els cursos preparatoris de la EDSD impartits des del Max Planck Institute for Demographic Research (MPIDR), de Rostock (Alemanya). A partir del 2 de novembre i fins al juliol de 2021, la seu de l’EDSD serà el CED.

Enguany, els estudiants esponsoritzats pel CED són: Sílvia Gaston Guiu; Carlos Félix Vega i Özer Özge Elif.

Els membres del CED implicats a l’EDSD són:
Albert Esteve, com a Director de l’EDSD al CED; Mariona Lozano, Degana de l’EDSD al CED; Elisenda Rentería, Degana dels estudiants de l’EDSD al CED; Socorro Sancho, Responsable de Programes Docents i Formació del CED; Momoko Nishikido, Suport a l’EDSD al CED; i Xavi Ruiz, Responsable Informàtic de l’EDSD al CED.

I com a professors: Albert Esteve; Diederik Boertien; Mariona Lozano; Iñaki Permanyer; Elisenda Rentería i Sergi Vidal.

El 29 d’octubre, Ronald D. Lee de la University of California, Berkeley (EUA), va impartir la Conferència Inaugural de l’EDSD “Some Economic Impacts of Changing Population Age Distributions-Capital, Labor and Transfers”.

+INFO