Andreu Domingo nou President de l’ADEH, 2017-2019

Andreu Domingo nou President de l’ADEH, 2017-2019

En el marc de l’Assamblea General Ordinària de l’Asociación de Demografía Histórica-ADEH celebrada a Madrid el 28 de febrer, es va nomenar al nou Comitè Directiu de l’ADEH pel període 2017-2019.

Andreu Domingo és el nou President; Joana M. Pujadas, la Secretària i Miquel Vall el Tresorer de l’ADEH. El Centre d’Estudis Demogràfics n’és la nova seu.

ADEH_PresidentAndreu Domingo (a la dreta) amb Diego Ramiro

El nou Comitè Directiu de l’ADEH està format per:
Andreu Domingo (Centre d’Estudis Demogràfics); Antero Ferreira (Universidade do Porto); Joana María Pujadas (Centre d’Estudis Demografics); Alda Azevedo (Instituto de Envelhemento, Universidade de Lisboa); Vincent Gourdon (Centre National de Recherche Scientifique, París); Cristina López Villanueva (Universitat de Barcelona); Matteo Manfredini (Università degli Studi di Parma); Antonio Irigoyen (Universidad de Murcia); María Isabel Porras (Universidad de Castilla La Mancha).

ADEH_GrupMembres del Comitè Directiu de l’ADEH amb alguns participants a l’Assamblea

Una de les primeres activitats dutes a terme pel nou equip Directiu ha estat donar una nova imatge i ampliar els continguts del Boletín de Notícias de l’ADEH, un butlletí que, amb paraules del seu President, “és un dels productes més emblemàtics de l’ADEH”.

Portada_Boletín_ADEH

+INFO