Participation in scientific gatherings

VIII Congrés Català Internacional de Sociologia / VI Congrés de Joves en Sociologia: Construint Equitat i Futurs Sostenibles

Organize: Associació Catalana de Sociologia; Institut d’Estudis Catalans; Universitat de Barcelona

Venue: Facultat d’Economia i Empresa, Universitat de Barcelona, Barcelona

Tot el dia

+ info

Pilar Zueras Castillo; Sergio Porcel. Grup de Treball de Població i Territori. Tipus de participació: Coordinador.

Pilar Zueras Castillo; Iñaki Permanyer Ugartemendia; Marc Ajenjo Cosp; Albert Esteve Palós; Antonio López Gay. ¿Cómo interactúan el envejecimiento y el cambio urbano con el riesgo de aislamiento social de las personas mayores en Barcelona?. Tipus de participació: Comunicació.

Rocío Treviño Maruri; Anna Montfort Chipell. Llums i ombres de la vinculació laboral femenina a Espanya, 1977-2022.. Tipus de participació: Comunicació.

Jordi Bayona Carrasco; Andreu Domingo Valls; Osama Damoun El Yemlahi. Anàlisi del rol de les migracions en la reproducció socioeconòmica de les províncies espanyoles. Tipus de participació: Comunicació.

Antonio López Gay; Álvaro Mazorra. Gentrificación transnacional y poblaciones flotantes en el sur de Europa. El caso de El Raval en Barcelona. Tipus de participació: Comunicació.

Jordi Bayona Carrasco; Andreu Domingo Valls; Osama Damoun El Yemlahi. Migracions i renovació poblacional a la Catalunya del segle XXI. Tipus de participació: Comunicació.

Jordi Bayona Carrasco; Fernando Gil Alonso; Carolina Orozco. Evolució recent de les llars de població immigrada segons la seva composició a través de l’enquesta sociodemogràfica de Barcelona, 2017 i 2020. Tipus de participació: Comunicació.

Joan García Román; Pau Miret Gamundi; Mireia Almirall Llambrich. Els patrons de gènere a les tasques domèstiques entre la població adulta a Europa. Tipus de participació: Comunicació.